Padcoaching

Padcoaching leert je vanuit verlichting je leven vorm te geven. Wanneer je deelneemt aan een padcoaching groep kies je ervoor om in verbinding met je groepsleden stil te staan bij vragen die je hebt over situaties in je leven. Wanneer je de cursus Gezonde Zelfliefde of andere Zijnsgeoriënteerde cursus of training hebt gevolgd zul je misschien merken dat het nog niet zo makkelijk is het zicht, de inzichten en het geleerde te integreren in je leven.

Tijdens de bijeenkomsten kijk je vanuit een verhoogde optiek naar hetgeen wat belangrijk voor je is op dat moment. Vanuit die verhoogde optiek leer je je patronen kennen en ga je je verhaal doorzien en daarmee loslaten. Vanuit een heldere blik vind je authentieke en creatieve antwoorden op hetgeen in je leven speelt. Om dat te doen in de context van een groep mensen die hetzelfde pad lopen is enorm inspirerend. Alleen in relatie met anderen krijgt verlichting een kans om door alles heen te stralen.

Voor wie
Padcoaching is toegankelijk voor iedereen die de Cursus Gezonde Zelfliefde, de Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie of de Jaartraining Zijnsoriëntatie volgen of hebben gevolgd bij ZO simpel is Zijn óf training hebben gevolgd aan de School voor Zijnsoriëntatie.

Werkwijze
Je neemt deel aan een padcoachinggroep van vier tot acht mensen. Deze groep komt dit vier maal in het seizoen 2019-2020 bij elkaar. Een week voor de bijeenkomst lever je als deelnemer een casus in bij mij en de groep. Een casus is een situatie waar je graag naar wilt kijken, die je lastig vindt of waar je een vraag over hebt. Op de bijeenkomst starten we altijd met meditatie in beweging en zitmeditatie. Soms doen we een beoefening van de Gezonde Zelfliefde. Vervolgens krijgt iedere deelnemer ongeveer een half uur aandacht voor de casus van de groepsleden en van mij. Het kan soms gebeuren dat niet iedereen aan de beurt komt. Het kan voorkomen dat niet iedereen zijn of haar casus expliciet besproken kan worden. Het streven is wel dat iedereen over alle bijeenkomsten gezien evenredig aan de beurt komt.

Praktisch
Locatie: Futuredome – Nassaustraat 2 – Breda
Aantal bijeenkomsten: 4
Data: 30 januari, 12 maart, 16 april en 14 mei 2020
Tijd: 10.00 – 16.00 uur (1 uur pauze en met een mogelijke uitloop naar 17.00 uur)
Trainer: Ronald van der Lee
Deelnemers: 4-6 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes.
Prijs: €356- inclusief btw. (Particulieren) , €356,- exclusief btw (zelfstandige professionals).
Betalingsvoorwaarden: Alle bijeenkomsten worden in rekening gebracht ook bij afwezigheid. De lessen kunnen per keer (€89,-) gefactureerd worden.

Inschrijven

    Ik ben een student aan het MBO, HBO of WO.