Meditatieavonden

Vanaf 6 september 2021 kun je deelnemen aan de meditatieavonden. Deze meditatieavonden zijn toegankelijk voor alle (voormalige) studenten van ZO simpel is ZIJN en de School voor Zijnsoriëntatie. Je bent student als je een training of cursus hebt gevolgd. De serie bestaat uit veertien maandagavonden verspreid van september 2021 t/m december 2021 van 20.30 – 21.45 uur . Tijdens elke meditatieavond maak je (opnieuw) contact met je vrije aard en ontdek je samen met je mede padlopers hoe je je vrije aard kunt herinneren.

Het zwaartepunt van deze meditatieavonden liggen vooral in het 2e perspectief en het 3e perspectief. De instructies worden gegeven op het niveau van gemiddeld en gevorderd. De avonden starten met meditatie in beweging en worden afgewisseld met zitmeditatie. Tijdens de avonden wordt er ook tijd besteed aan de bespreking van de ervaringen en het beantwoorden van vragen.

Praktische informatie

Toegankelijk voor: alle (voormalige) studenten van ZO simpel is ZIJN en de School voor Zijnsoriëntatie.
Locatie: Futuredome- Nassaustraat 2 – Breda
Data: 17 en 24 januari,  7, 14, 21 en 28 februari, 7, 14 en 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april, 9, 16, 23 en 30 mei 2022
Tijd: maandagavond 20.30 – 21.30 uur
Trainer: Ronald van der Lee
Deelnemers: 10

Prijs: €170,- inclusief btw voor 17 bijeenkomsten. Voor bijeenkomsten waaraan niet deelgenomen kan worden is geen restitutie mogelijk. Je kunt tot en met 7 februari instappen, met het gegeven dat je je inschrijft voor de hele reeks daarna. De meditatieavonden worden dan naar rato voor de hele reeks in rekening gebracht.

Deelname en corona: De bijeenkomsten zijn in principe op locatie indien dit van overheidswege is toegestaan. Wanneer dit niet het geval is, worden de bijeenkomsten online gegeven. Indien je klachten hebt die mogelijke symptomen van Corona kunnen zijn, mag je helaas niet op locatie deelnemen, maar kun je wel online deelnemen.

Wil je je alvast je interesse laten blijken en/of je voor de meditatieavonden aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in. Je bent van harte welkom! Met of zonder ervaring.

Inschrijven

    Ik ben een student aan het MBO, HBO of WO.