Gezonde Zelfliefde

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Gezonde Zelfliefde voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor één van de kennismakingsworkshops deze winter in Breda. Je bent van harte welkom!

De cursus Gezonde Zelfliefde leert je, door het op de juiste wijze beoefenen van Gezonde Zelfliefde, hoe je thuis kunt komen in je liefdevolle aard, zodat jouw leven een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Het is een cursus van acht dagdelen. Op 4 april 2019 start er in Breda één groep (donderdagavond).

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Gezonde Zelfliefde. Daarnaast zal Ronald van der Lee vertellen over Zijnsoriëntatie. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Praktische informatie
Locatie: Stiltecentrum Zero-Point – Ceresstraat 29 – Breda
Er worden vier kennismakingsworkshops gegeven op de onderstaande data en tijden:
  • vrijdag 18 januari 2019 – 19.00 – 22.00 uur
  • zondag 10 februari 2019 – 09.00 – 12.00 uur
  • vrijdag 22 februari 2019 – 19.00 – 22.00 uur
  • zaterdag 9 maart 2019 – 09.00 – 12.00 uur (Uitverkocht)
Trainer: Ronald van der Lee
Deelnemers: 16 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie en een oefening
Prijs: €12,50

Je bent van harte welkom! Met of zonder ervaring.

De kennismakingsworkshop van 9 maart is uitverkocht. Meer informatie over de cursus Gezonde Zelfliefde vind je hier.

De cursus Gezonde Zelfliefde is ontwikkeld door de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde Begeleiders (BvZB) in nauwe en inspirerende samenwerking met Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De cursus wordt gegeven door Zijnsgeoriënteerde trainers/begeleiders die hiervoor geautoriseerd zijn door Hans Knibbe. Zowel op de school voor Zijnsoriëntatie als op andere locaties in het land wordt Gezonde Zelfliefde aangeboden.

Leraar Zijnsoriëntatie