Jaartraining Zijnsoriëntatie

Vrijdag 4 februari 2022 start de jaartraining Zijnsoriëntatie. In deze jaartraining ontdek je dat je van nature al open, ruim en vrij van verwarring bent. De jaartraining is erop gericht om je verlichte aard in beeld te krijgen en je daar in te leren enten. Wanneer je rust in de open ruimte van jouw aard zijn compassie, onvoorwaardelijke liefde en natuurlijke wijsheid spontaan aanwezig en ben je niet verstrikt in allerlei gevoelens, gedachten en verhalen van je psyche. Je leert jezelf dus diepgaand kennen zowel in je open, verlichte aard als in de verwarde aannames en patronen die voortkomen uit je geschiedenis. Je ontdekt hoe je voorbij de verwarring kunt gaan waardoor jij je leven vanuit vrijheid vorm kan geven.

Vormgeving van de jaartraining

Jaargroep: Je maakt deel uit van een jaargroep van minimaal 8 en maximaal 12 mensen. De jaargroep komt verspreid over het seizoen 2020-2021 bijeen in vijf tweedaagsen.

Pad-begeleidingsgroep: Tussen de jaargroep bijeenkomsten door krijg je vier dagen intensieve, persoonlijke begeleiding in een kleine groep van 4 tot maximaal 8 studenten. Je leert jezelf diepgaand kennen en je ontvangt begeleiding bij het toepassen van de inzichten en vaardigheden die je in tweedaagse hebt opgedaan. Alles wat wakker wordt in de training, zoals gevoelens van angst, weerstand of verlangen, kun je in de pad-begeleiding verhelderen. Het is leerzaam en vruchtbaar om in deze groep aanwezig te zijn en op je gemak te raken met alles wat zich in relatie voordoet.

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie:
Wil de aangereikte beoefeningen in de jaartraining vrucht kunnen dragen, is een goede dagelijkse meditatiebeoefening essentieel. De Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is onderdeel van deze jaartraining wanneer je deze nog niet gevolgd hebt.

De training is ervaringsmatig van opzet. Werkvormen die gebruikt worden zijn: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties, en oefeningen in tweetallen. Tevens bieden we theorie aan en staan we daar dieper bij stil in groepsverband. De theorie verbindt zich hierdoor met je ervaring en draagt bij aan jouw stuurman,- of stuurvrouwschap.

Deze jaartraining is voor jou als je:

  • jouw inherente vrijheid wilt ontdekken en van daaruit je leven vorm wilt geven
  • jezelf spiritueel en psychologisch wilt leren kennen en begrijpen
  • vanuit jouw ruimte, openheid en inspiratie wilt ontdekken waar het jou om gaat en wat je wilt in je leven en werk
  • bereid bent om een dagelijkse meditatiediscipline te onderhouden
  • bereid bent om Zijnsgeoriënteerde literatuur en artikelen te lezen

Voorwaarden voor deelname

Je hebt de intake-vragen die je bij je aanmelding hebt ontvangen schriftelijk beantwoord en gemaild. Indien nodig of gewenst zal de trainer je uitnodigen voor een intake-gesprek. Je kunt altijd ook zelf een intake-gesprek aanvragen.

 

Praktische informatie

Locatie: Futuredome (Oude gerechtsgebouw) – Nassaustraat 2 – Breda
Trainingsdagen: 10 dagen – vijf tweedaagses op vrijdag en zaterdag

Data: 4 en 5 februari , 8 en 9 april, 3 en 4 juni, 9 en 10 september* , 4 en 5 november 2022*.

* Deze data zijn nog onder voorbehoud, alternatieven zullen in de betreffende maand plaatsvinden op een vrijdag en zaterdag.

Padbegeleidingsdagen Ronald van der Lee – Breda: 4 dagen
Data groep zaterdag: 12 maart 2022, 14 mei, 25 juni en 1 oktober 2022
Data groep vrijdag: 11 maart 2022, 13 mei, 24 juni en 30 september 2022

In een padbegeleidingsgroep zitten 6 tot 8 deelnemers. Je kunt een voorkeursgroep opgegeven, maar afhankelijk van het aantal deelnemers worden eerst groep zaterdag en daarna groep vrijdag gevuld.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inclusief één uur pauze)
Leraren: Ronald van der Lee
Deelnemers: 8 – 12 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties, deelrondes en oefeningen in tweetallen.

Prijs jaartraining
Tot 1 november 2021 is er een vroegboekkorting van toepassing.

Prijs: € 1749,- incl. btw voorParticulieren*, €1749,- excl. btw voor zelfstandige professionals, incl. koffie/thee en versnaperingen.

Prijs met vroegboekkorting: € 1553,- incl. btw voor particulieren*, €1553,- excl. btw voor zelfstandige professionals, incl. koffie/thee en versnaperingen.

Prijs jaartraining exclusief Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie
Tot 1 november 2021 is er een vroegboekkorting van toepassing.

Prijs: € 1351,- incl. btw (Particulieren* ), €1351,- excl. btw (zelfstandige professionals),incl. koffie/thee en versnaperingen.

Prijs met vroegboekkorting: € 1195,- incl. btw voor particulieren*, €1195,- excl. btw voor zelfstandige professionals, € 1781,- excl. btw voor organisaties incl. koffie/thee en versnaperingen.

*Ben je tussen de 20 en 25 dan ontvang je 50% korting op de prijs voor particulieren

Inschrijven


    Groep vrijdagGroep zaterdag

    Ik ben tussen de 20 en 25 jaar oud.