Individuele padcoaching

Wanneer ik je begeleid ga ik ervan uit dat er een dimensie in jou is die vrij is en helemaal ongeschonden. Je bent niet de persoon die je denkt geworden te zijn vanuit je geschiedenis. Dit uitgangspunt werkt diep door in individuele padcoaching. Als mijn student word je uitgenodigd en uitgedaagd om vanuit een hogere optiek naar situaties in je leven te kijken en met jezelf te werken. Door te leren rusten bij zoals het is, daar niet van weg te lopen of kijken, kun je gaan ontdekken wat je ten diepste wilt en wordt elke situatie brandstof voor je pad van verlichte levenskunst.

De reden dat je misschien individuele padcoaching overweegt is dat de integratie van vrijheid, de belichaming van vrijheid moeizaam verloopt. Je bent niet tevreden over waar je nu bent in je leven en je weet niet wat je wilt met een bepaalde situaties of welke richting je op wilt gaan.

Voor wie
Individuele padcoaching is toegankelijk voor studenten die in training zijn of een cursus volgen bij ZO simpel is ZIJN of het afgelopen jaar (september t/m augustus) een training of cursus hebben gevolgd bij ZO simpel is ZIJN. De visie hierachter is dat je vertrouwd moeten zijn met de Zijnsgeoriënteerde werkwijzes wil individuele padcoaching vrucht dragen in je leven. Studenten aan de School voor Zijnsoriëntatie zijn ook van harte welkom voor individuele padcoaching.

Werkwijze
Wanneer je graag individuele padcoaching wilt volgen, neem je contact met mij op. Ik stuur je dan een vragenlijst. Na ontvangst van dit formulier maken we een afspraak voor de eerste sessie. Hierin maak je al contact met mijn werkwijze en stellen we samen het doel vast voor het eerste blok van vijf sessies. Een individuele padcoaching vindt minimaal eens in de vier weken plaats. Na elk blok van vijf sessies evalueren we met elkaar en kijken we wat de juiste vervolg stap is voor jou.

Tarieven
Vanaf 1 september 2020 gelden de volgende tarieven:

Individuele padcoaching (per vijf kwartier)

  • Jong volwassenen (18 t/m 25 jaar) €49,50 inclusief btw
  • Particulieren €99,- inclusief btw
  • Zelfstandige professionals en werkgevers €99,- exclusief btw

Afspraken annuleren
Een afspraak voor een indivduele padcoaching of relatiebegeleiding dient bij verhindering minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, tenzij het bijzondere omstandigheden betreft.

Vragen
Heb je nog vragen over individuele padcoaching of ander aanbod, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta je graag te woord.

00:00
--
/
--