Programma

Welkom bij het programma van ZO simpel is ZIJN! Het komend seizoen is het programma diverser dan ooit. Het programma is zodanig samengesteld dat je aan meerdere onderdelen deel kunt nemen en er is rekening gehouden met alle schoolvakanties in het zuiden van Nederland. Heb je vragen over het programma? Neem rustig contact met me op. Ik sta je graag te woord.

StadsRetraite Breda

Zijnsoriëntatie is een verlichtingsleer die ons wereldse bestaan juist includeert in haar verlichte zicht. Vaak wordt dus voor een retraite een mooie, rustige plek gekozen, ver weg van jouw gewone wereld, maar het is ook essentieel om ook je gewone, Nederlandse omgeving in jouw hart toe te laten – want zodra je dat niet doet is je hart niet meer open! Dus waarom niet van het begin af onze gewone omgeving totaal in ons open hart nemen? Dat gaan we doen in de Zijnsgeoriënteerde Stadsretraite Breda!

Data : 8 t/m 11 april 2020
Lees meer…

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie – Je geest thuisbrengen

Meditatie neemt een belangrijke plaats in op het pad van Zijnsoriëntatie. Meditatie is een verzamelterm voor allerlei meditatievormen: zittend, staand, bewegend en visualiserend.  Al deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete niveau tot het meest subtiele. Het kenmerkende van meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

Start: donderdag 19 september 2019

Lees meer…

Jaatraining Zijnsoriëntatie

Vrijdag 9 oktober start de jaartraining Zijnsoriëntatie. In deze jaartraining ontdek je dat je van nature al open, ruim en vrij van verwarring bent. De jaartraining is erop gericht om je verlichte aard in beeld te krijgen en je daar in te leren enten. Wanneer je rust in de open ruimte van jouw aard zijn compassie, onvoorwaardelijke liefde en natuurlijke wijsheid spontaan aanwezig. Je leert jezelf diepgaand kennen zowel in je open, verlichte aard als in de verwarde aannames en patronen die voortkomen uit je geschiedenis. Je ontdekt hoe je voorbij de verwarring kunt gaan waardoor jij je leven vanuit vrijheid vorm kan geven.

Start: vrijdag 9 oktober 2020
Lees meer…

Meditatieavonden

Vanaf september 2019 kun je deelnemen aan de meditatieavonden. Deze meditatieavonden zijn toegankelijk voor alle (voormalige) studenten van ZO simpel is ZIJN en de School voor Zijnsoriëntatie. Je bent student als je een training of cursus hebt gevolgd. De serie bestaat uit achttien maandagavonden verspreid van september 2019 t/m juni 2020 van 20.30 – 21.45 uur . Tijdens elke meditatieavond maak je (opnieuw) contact met je vrije aard en ontdek je samen met je mede padlopers hoe je je vrije aard kunt herinneren.

Eerste bijeenkomst: 2 september 2019

Lees meer…