Padcoaching

Padcoaching leert je vanuit verlichting je leven vorm te geven. Wanneer je deelneemt aan padcoaching kies je ervoor om in verbinding met je groepsleden stil te staan bij vragen die je hebt over situaties in je leven. Gek genoeg werkt het heel goed voor je als je (lastige) situaties in je leven wilt aankijken in relatie met anderen.

Situaties kunnen allerlei vormen aannemen. Het kan zijn dat je merkt dat je het studeren voor je tentamens of examens steeds maar weer uitstelt. Je kunt in een baan zitten die heel veel ‘zekerheid’ biedt, maar waarin je je diep ongelukkig voelt. Misschien wil je heel graag een vaste relatie, maar lukt het op een of andere manier niet iemand te vinden die bij je past. Het kan zijn dat je merkt dat bepaalde situaties zich steeds maar weer herhalen in je leven en dat je niet snapt hoe dat komt. Of je loopt tegen het is-dit-nu-alles gevoel aan en weet je dat er een diepere en rijkere manier van leven mogelijk moet zijn.

Tijdens de bijeenkomsten kijk je met afstemming op je verlichte aard naar hetgeen wat belangrijk voor je is op dat moment. Vanuit die verhoogde optiek leer je je patronen kennen en ga je je verhaal doorzien en loslaten. Vanuit een heldere blik vind je authentieke en creatieve antwoorden op hetgeen in je leven speelt. Om dat te doen in de context van een groep mensen die hetzelfde pad lopen is enorm inspirerend. Alleen in relatie met anderen krijgt verlichting een kans om door alles heen te stralen.

Werkwijze
Padcoaching in een groep is alleen voor bestaande studenten of mensen die elders Zijnsgeoriënteerde training hebben ontvangen. Je neemt deel aan een padcoach groep van vier tot zes mensen. Deze komt afhankelijk van het aanbod een aantal keer per jaar bij elkaar. Een week voor de bijeenkomst levert iedereen een casus in bij mij en de groep. Een casus is een situatie waar je graag naar wilt kijken, die je lastig vindt of waar je een vraag over hebt. Op de bijeenkomst starten we altijd met meditatie in beweging en zitmeditatie en stemmen we af op onze verlichte aard. Vervolgens krijgt iedere deelnemer vanuit die openheid ongeveer drie kwartier aandacht voor de casus van de groepsleden en van mij.

Aanbod
Het is de intentie om in het voorjaar 2018 een nieuwe padcoach groep te starten.

Vragen
Heb je nog vragen over padcoaching of ander aanbod, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta je graag te woord.

00:00
--
/
--