Meditatie

Meditatie is de viering van je altijd verlichte aard van de geest, de dimensie van ieder mens die inherent vrij en gelukkig is en helemaal ongeschonden. Door jezelf toe te wenden naar die verlichte aard kom je in contact met een rijkdom die ver voorbij de conventionele wereld gaat waarin wij onszelf steeds weer in denken.

Wanneer je meester wilt zijn over je leven dan is het beoefenen van meditatie essentieel. Zonder beoefening van meditatie ben je overgeleverd aan de grillen en patronen van je dagelijks zelf. Door regelmatig te oefenen zul je merken dat je steeds minder samenvalt met gedachten, emoties en gevoelens en krijgt die vrije dimensie van jou een kans om naar de voorgrond te komen. Door de beoefening van meditatie wordt je geest leniger en soepeler en zal je daardoor ruimte ervaren om creatiever en authentieker met situaties in je leven om te gaan. Dat geeft waardigheid, stevigheid en zelfvertrouwen.

Aanbod
De eerst volgende cursus Zijnsgeoriënteerde meditatie start het komend voorjaar op dinsdag 27 maart 2018. Deze cursus is gericht op mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met Zijnsgeoriënteerde meditatie.

Vragen
Heb je nog vragen over meditatie, de meditatie cursus of ander aanbod, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta je graag te woord.

00:00
--
/
--