Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Ronald van der Lee vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist. 

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. De Zijnsgeoriënteerde visie, die je inzicht geeft in de verschillende bewustzijnslagen van je geest, werkt bekrachtigend naar je beoefening. 

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 17 september 2020 of 24 september. Je bent van harte welkom!

De kennismakingsworkshop wordt gegeven door een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Praktische informatie

Locatie: Futuredome – Nassaustraat 2 – Breda
Datum: donderdag 24 september 2020
Tijd:  19.00  – 22.00 uur
Leraar: Ronald van der Lee
Deelnemers: 8 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes.

 

Locatie: Futuredome – Nassaustraat 2 – Breda
Datum: zondag 27 september 2020
Tijd:  14.00  – 17.00 uur
Leraar: Ronald van der Lee
Deelnemers: 8 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes.

Vergoeding

€15,00,- incl. btw*

Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting 

Wil je je alvast je interesse laten blijken en/of je voor de kennismakingsworkshop of cursus aanmelden, vul dan het onderstaande formulier in. Je bent van harte welkom! Met of zonder ervaring.

Inschrijven

    donderdag 24 september 2020zondag 17 september 2020